Om mig

Mitt namn är Frida, född 88 och bor i Mullsjö tillsammans med min sambo, Andreas. Tillsammans har vi fått en underbar dotter! -Leja. Leja föddes 15 Sep -09. Hon är allt vi önskat oss! Hon betyder allt för oss. Med oss bor också Hunden Hera (AMSTAFF/AMBULLDOG) Och huskatten Sessa. =) Med min blogg vill jag skriva om våran dotters utveckling och hur vardagen som föräldrar kan vara.

Senaste

Arkiv

Länkar

Kategorier

Bloglovin

Blogglista


Blogglista.se Klicka gärna på knappen för att få min blogg i topp!

Blogglista.se

30 Juni

Fy faan!=( har så jävla ont i mina vänstra revben, är svullen som en ballong under bröstet, Kan ju inte röra mig, kan inte andas knappt.
 Legat i soffan och sovit en stund, vaknade och kunde inte ta mig upp. krävdes många tårar och fula ord, svetten ran som vatten ur en kran. Kattungarna häver ner allt dom kommer åt. kan inte börja mig och det värsta av allt är att Andreas har jobbat sen 7 i morse och ska jobba till i natt verkar de som. =(
Låg i badkaret och spolade vatten på mig med slangen men de hjälpte inte ett skit. inte ens mot ryggen.

Trots detta har jag haft en trevlig dag med min mamma idag.
Va på karls krog och käkade en dagens sen gick på en marknad som va på byn, dom hade massa fina bodys och andra söta bebiskläder. men allt sött va bara rosa eller blått.
Sen gick vi enda hem till mig och det va så varmt och kvavt.

Nu ska jag lägga mig igen, klarar inte av att skriva, gör så ont!

/F

Inlägget skrevs: 2009-06-30 @ 20:12:09 Kommentarer (0)

29 Juni

Nu börjar denna månaden närma sig slutet och ja har inte ens badat än!! de e ju fruktansvärt. Va i med benen och halva magen igår iofs. räknas de? =) Hera löper så vi va nere i sjön i går kväll så hon fick träningssimma lite. Är bra när det är så här varmt och hon inte får springa lös hur som helst.  Dessutom får hon ju bra träning i svalkande vatten. va skulle de va för fel med de? Satt en gammal tant som ifrågasatte oss varför hon inte fick bada själv
- hon löper
- mm jaha.... vadå då? sticker hon ifrån dig då eller?

-vet man inte, men är mindre klokt att släppa en löptik lös.
 kommer det andra hundar (som det gjorde) finns det risk att hon total ignorerar oss och springer dit.

Vad gör hon inte då då? hoppar i sjön och ber om att få ta över kopplet så hon skulle få bada med henne. Hera ogillar när främmande människor kommer fram hur som helst så hon simmade upp på land när tanten kom simmande mot henne.
-Lilla stackars hund, får du inte simma som du vill! fy vad elakt mot dig!  naaw, stackars hund!
Hera hade lika gärna vart kopplad av den anledningen att hon va agressiv! Igentligen skulle vi gett henne kopplet då hade hon ångrat sig kan jag lova. Antagligen hade Hera dratt med henne till andra sidan sjön eller så hade hon klättrat på hennes rygg då hade hon fått rivsår på hela ryggen! haha!
Men är folk så opålitliga att dom simmar fram så till en främmande hund?! är fan inte konstigt folk blir bitna hej vilt när dom inte accepterar hunden. kan bli så sur så jag kokar!
Medans detta skedde stod det en hanhund en bit bort gnällande för en löptik (Hera) aa, jisses.

Idag hoppas jag att min vagn kommer ialf! Andreas skrev ett mess till mig innan att jag skulle li glad när han kom hem idag, glad som ett barn på julafton.. =) kan de va vagnen som anlänt på babyproffsen då kanske? *HOPPAS*
Ska försöka städa här idag, men först ska jag sola mitt ansikte någon timme, och gå ut med hunden en sväng.
Längtar till Hera slutar löpa så man kan gå ner och släppa henne vid hundbadet med de andra hundkompisarna.

Nä, nu ska jag sätta fart!  ha en bra dag!

/F

Inlägget skrevs: 2009-06-29 @ 11:49:04 Kommentarer (1)

28 Juni

Fy vilken natt jag haft! kändes som om ungen skulle komma ut i sängen.. haha, ironiskt sagt, men hade så jäkla ont! Ville bara skrika! va uppe och gick, baddade med varmt vatten, gick utt på baksidan en sväng för det va så fruktansvärt varmt här inne. Smärtan sitter under magen, under naveln typ, och där de gör så ont har det börjat hänga.. =/ ja asså börjat få en hängmage =/ ser ut som om jag är så  här tjock, haha.
Ryggen känns lite bättre just nu! blir annars värre och värre för var dag som går. Allt är bara så jobbigt just nu, dessutom ser jag inte ljuset framför mig, känns som om det är evigheter kvar!

Är i vecka 30 nu och så här ser magen ut:
  
bristningar trots att jag smörjt in mig med sån dära olja.. ajja, sånt man får räkna med ;)

Nästa helg blir det nog en sväng till Halmstad. En kille som ska köpa våra ormar, han hade inte tillgång till bil så vi tänkte åka dit med dom + att vi får en utflykt till en fin sommarstad, det passar ju så bra med för Andreas är ledig den helgen, då ska vi ta med oss Hera och ha en heldag i Halmstad =)  Myys!

Nu ska jag dra mig ut till solen en stund innan jag börjar med middan.

Ha en fin,fin dag!

/F

Inlägget skrevs: 2009-06-28 @ 12:19:19 Kommentarer (0)

27 Juni

Aj,Aj,Aj har så ont idag och igår. har någon konstig värk i underdelen av magen, som om jag suttit för mycket. Kan inte ligga skönt längre, ligger jag på rygg värker ryggen för att magen är tung dessutom är madrassen vi ligger på väldigt hård. Ligger jag på sidan gör det ont i magen och i höfterna, och en bit ner i låren.  Är skönt att det bara är 10 veckor kvar nu. Ska bli skönt när man kan vara människa igen, kunna röra på sig utan att pusta o stånka för varje steg.
Lägger jag mig i soffan är de precis att jag kommer upp på egen hand. Bebisen i magen är lika gla för de! h*n sprattlar o lever rövare dygnet runt, fast just nu verkar h*n nog ta en vilopaus =)

Har vart underbart väder nu de sista dagarna! jag har försökt va i solen så mycket som möjligt och det är ju underbart! fast sitta i solen en längre stund kan ja inte då blir jag svettig, blir nog alla i denna värmen.

Just de! när vi va på babyproffsen fick vi en gratis box som innehöll:

  • Pampers New Baby Blöjor, Pampers Sensitive tvättservetter, Village Magasin och DVD
  • Haklapp från Fisher Price
  • Angelcare Blöjhink från International Refills Company Ltd
  • Amningsinlägg från Pigeon
  • Tidning Vänta Barn från Vi Föräldrar
  • Information från Go'boken
  • Lactacyd Intimate Care 50 ml + Female Kit
  • Information från If

  • Mycket uppskattat! =D

    Nä nu ska jag skära upp lite melon och sätta mig på baksidan med en tidning och bara njuta en stund.. kanske ska man ta sig ett glas alkoholfritt vin med =) så här mitt på dagen ;P ha en bra dag!

    /F

    Inlägget skrevs: 2009-06-27 @ 12:22:49 Kommentarer (0)

    26 Juni

    Ennu en varm och skön dag! =) älskar sommaren asså! man blir pigg och glad när man vaknar och solen skiner utanför fönstret. Idag blir det att jag håller till i solstolen med min vattenpistol och våta handduk som man kan svalka sig med imellanåt.

    Har precis vart ute med Hera en sväng, är ju lite för varmt att träna hund idag, får bli på kvällarna helst.

    Va ju som ni läst på mina föegående inlägg på babyproffsen igår, och min vagn fanns inte i den färgen vi önskade oss, men förmodligen skulle hon försöka fixa fram den tills idag =D Crescent ligger ju i Jönköping så det är ju bara att åka hämta en direkt därifrån isåfall så idag håller ja alla tummar jag har på att den färgen finns! annars kan jag tänka mig en svart/vit, men en sand färgad hade ju suttit fint endå. Runt klockan ett får jag veta om den finns eller inte. Hoppas med mig!! =)

    När jag loggade in på Datorn idag fick jag se att Michael Jackson har dött =( en sann legend som man minns sen barnsben. R.I.P Jackson

    Nu ska jag gå smörja in mig sen blir re solen till 100 % !! =)


    Ni får ha en fort trevlig solig dag allihopa!
    /F

    Inlägget skrevs: 2009-06-26 @ 10:31:43 Kommentarer (0)

    25 JUNI

    Idag är dagen med stort D! längtat så tills idag! ska nämligen in till babyproffsen och köpa våran barnvagn. sen ska vi till mamma och Peter och hälsa på i Lovsjön. Men innan jag går ner till stationen (ska ta tåget till jönköping för att möta upp Andreas där) shar jag lite och göra. Gardiner ska putsat och tvättas, disk ska plockas in, dammsuga tänkte jag hinna göra innan och så måste jag hinna sola en timme också innan jag går, Funderade igår på om jag skulle gå förbi frisören när jag endå ska ner till byn, men tar det i helgen kanske.

    Nä bäst jag sätter fart, skriver mer ikväll.


    PUSSPUSS!
    /F

    Inlägget skrevs: 2009-06-25 @ 10:16:36 Kommentarer (0)

    24 Juni

    Har vart en maffig dag idag! varmt!! nästan så man vill gå runt naken, men de går ju inte.. vad skulle folk tänka då? =)

    I morse åkte jag Andreas och Hera till stranden en stund, solade och doppade fötterna, men va inte där länge pga av att vi blev för rastlösa.
    Hälsade på Andreas föräldrar, tog en fika och hade mysig! ;P åkte hem lagade spagetti och köttfärssås, mums! min favorit mat! finns inget som är godare!   I morgon ska vi in och köpa våran vagn! längtar som en galning! vill ha hem den nu! känns lite mer verkligt när det står en barnvagn i huset som dessutom är till vårat barn, våran bebis ska ju ligga där i.
    Är ju inte långt kvar nu. bara tråkiga Juli går så är det bara aug kvar, sen är de kört! hehe, eller lugnet flyr då ialf.

    Ska lägga mig framför tv:n nu en stund, kanske ska ta mig en skål spagetti o sås igen, trots att jag åt mig super mätt för 10 minuter sen så känner jag mig lite hungrig och sugen igen!

    Vad har ni gjort idag då?

    /F

    Inlägget skrevs: 2009-06-24 @ 19:24:21 Kommentarer (0)

    Skaffa gratis prisentkort!

    Vill du ha gratis prisentkort på t ex H&M? klicka på länken nedan, registrera dig, logga in och börja tjäna poäng!
    Kan va bra med lite gratiskläder när man ska få en bebis;)

    http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=7406

    Inlägget skrevs: 2009-06-23 @ 18:46:04 Kommentarer (0)

    23 Juni

    Bara 2 dagar kvar tills jag får min vagn! =D på torsdag får vi hem den! snacka om att jag kommer sitta och titta, vagga och bädda i den hela tiden elle!? den kommer göra så man längtar ennu mer! Mamma sa att hon skulle gå ut och gå med den! haha, hon sa man kunde lägga kattungarna där i och ta en promenad, men då skulle hon nog framstå som en idiot.. =/  men vad gör man inte ;P

    Har beslutsångest just nu.. hanldar om en kitten här.. inte den vita denna gången utan den röda. ska vi behålla den eller inte? Jag har alltid velat ha en kattunge efter Sessa, men aldrig haft ett bra tillfälle att ta en till katt, Vi har sagt att vi ska kastrera Sessa när vi får lönen i Juli, så efter det kan hon inga mer få. Sista chansen nu om jag vill ha en avkomma från henne. ja eller nej.. jobbigt att bestämma sig.. det är en hona som också ska kastreras isåfall nästa år. frågan är om det blir för mycket djur här hemma? aahh, jobbigt att jag alltid ska ha beslutsångest!! vad jag än ska göra.

    behöver inte betämma mig nu idag heller.. har 5 veckor på mig att bestämma mig. då är hon 12 veckor.
    Nä nu blir det frukost sen ska jag bannemej sola!! =)

    /F

    Inlägget skrevs: 2009-06-23 @ 10:03:56 Kommentarer (0)

    Babymaker


    Satt och inte gjorde något så här en måndagseftermiddag då jag hamnade på en blogg som jag hittade när jag hade googlat lite.. en rätt besviken kille som hade hittat en babymaker från volkswagen. man ska lägga upp bild på mamman och pappan för att se hur deras framtida barn skulle se ut.
    Han la in en bild på mamman (rengörningmedel) och pappan (kaffe) och fick ett resultat, en avbild på en människobaby. troligen trodde han detta skulle vara seriöst då han blev besviken på att han blivit lurad.. haha vem som helst fattar väll att det bara är fejk eller? en dator kan omöjligt visa helt rätt utseènde på din framtida bebis!!

    Jag kunde inte låta bli och testa och så här blev resultatet :P





    rätt söt =)

    /F

    Inlägget skrevs: 2009-06-22 @ 17:29:15 Kommentarer (0)

    22 Juni

    Igår gick jag in i vecka 29, sista veckan innan 30! Det börjar bli mycket tungt o jobbigt att röra på sig nu. känns inte alls kul när man städar o så, måste vila imellanåt för att ens klara av de. Kattpåttan ska ja itne ens tala om, måste krypa fram till den. Magen är hela tiden ivägen och ryggen värker, ja som ni hör så är allt jobbigt just nu. bara 10 veckor kvar högst 12.

    Det har vart midsommar också. har ni haft en bra midsommar?? Det har jag. Andreas, jag och Hera tillbringade midsommarkvällen hos min mamma och Peter. Vi grillade eller vi skulle grilla men pga av vädret blev det grill i ugn. men lika gott va de endå! Sen spelade vi kubb en stund, men då fick jag för ont för att ens stå dessutom va knotten som galningar i ansiktet så ja fick gå in och lägga mig i soffan medans de andra spelade vidare. Vi satt och snackade till 3 då gick vi o la oss. Måste skriva att jag inte vart vaken så länge sen nyårsafton =) inte haft aneldning sen har jag somnat senast 23 varje kväll. Hur som helst så har min midsommar vart bra, men nästa år blir ennu bättre för då har vi våran lilla skitunge med oss! =) som dessutom nästan är året då.

    Nej nu kan jag inte sitta här längre, värker och sparkar i magen. ska försöka dammsuga här hemma med, ser ut som någon dragit in en sandlåda här. =( *suck*

    Ha en bra dag!
    /F

    Inlägget skrevs: 2009-06-22 @ 13:37:18 Kommentarer (0)

    19 Juni

    Usch vilken natt jag haft! bara drömt madrömmar hela tiden... de sista nätterna som varit har vart riktigt jobbiga.
    Herromdagen drömde ja iofs en älskvärd dröm. Drömde att jag skulle till pappa. Han hade kommit tillbaka en liten tid för att träffa mig. Vi spelade tv spel och skrattade, vi hade jätte kul ihop! Saknar han så sjukt mycket, ibland kan tiden stanna upp än idag och jag måste fundera en stund... Pappa finns ju faktist inte. Är sjukt att det kan bli så, är ju endå 5 år sedan han dog.

    Inatt drömde jag  en märklig dröm.. är nästan så man funderar på om de va en dröm eller inte, allt va så verkligt lixom!! Hörde små nätta steg utanför sovrums dörren, ja va så lugn för jag visste lixom vem det va som gick utanför, jag låg i sängen under mitt tecke, dörren öppnades och in kom en tjej. Det va rätt mörkt så jag såg inte hur hon såg ut riktigt.. =/ men tror hon hade brunt lite vågit hår. Hon satte sig bredvid mig fast längre över huvudet så jag inte skulle se hur hon såg ut i ansiktet. Det första hon sa va att vi skulle vara tysta för att inte väcka Andreas, men då blev jag lite små skraj och försökte öppna ögonen, försökte säga något så Andreas skulle höra mig, men fick inte ur mig ett skit!! Hon sa att hon skulle ta den vita kattungen och bära bort, jag fick inte veta vart men en vän till mig i framtiden skulle berätta för mig vart hon fanns... allt va så värkligt! Tillslut klarade jag att öppna mina ögon, tände lampan och va dyngsur på hela kroppen, öppnade fönstret och väkte Andreas som fick gå ner och kolla så allt stod rätt till där nere och de gjorde de. Den vita kattungen är kvar och dom mår båda två bra! =) Busar just nu på mina fötter och de gör förbannat ont!! =)

    Idag är det ju midsommar och jag hoppas ni alla får en super glad och trevlig midsommar och att ni är tillsammans med era familjer hela dagen, med mycket skratt och gooood mat! =)



     































    Ha nu en underbar midsommar allihopa! Ät mycket god mat och älska era kära!
    /F

    Inlägget skrevs: 2009-06-19 @ 10:38:05 Kommentarer (0)

    18 Juni

    Idag har jag och älsklingen vart i stan och schoppat lite till helgen.. mest mat som vi ska ha med oss till mamma i morgon, nytt tik skydd till Hera och en ny leksak till kattungarna.
    Va en snabbis på H&M och kikade på småsaker, hittade jätte söta boddysar som jag bestämt ska köpa när vi får pengar, även små söta New born strumpor i brunt o vitt. Va allt nära man stoppade ner i väskan i smyg där ;) hehe.

    Har suttit och lekt med småbebisarna med deras nya leksak, den röda älskade den bollen! =)

    Här kommer lite bilder på dom små

    Röding:








    Viting:







    Båda:


    Nu har ni fått se dom små, hur mycket dom har växt! är bara två veckor kvar nu tills den vita flyttar =( sorgligt värre... aldrig vart så kär i en katt som jag är i denna, älskar hennes personlighet så jäkla mycket!

    I morgon är det midsommar och dessutom 100% nykter midsommar =) vin ska jag ta mig men inte med alkohol i.

    ha en fortsatt trevlig kväll allihop!
    KRAM
    /F

    Inlägget skrevs: 2009-06-18 @ 16:19:05 Kommentarer (1)

    Jäkla besvikelse endå

    Hatar fotbollen mer än allt annat i hela världen!!! hur kan dom va så dumma att sända de på samma kanal/TID som barnmorskorna!? !! Nä nu är jag förbannad!! hatat fotboll innan men nu får det endå vara nog!

    Våga vägra fotboll!!!!  
    /F 

    Inlägget skrevs: 2009-06-17 @ 19:42:00 Kommentarer (0)

    17 Juni

    Idag är sista tråkdagen innan midsommar! Andreas är ledg i helgen så jag hoppas på en bra helg nu! framförallt att et blir fint väder så man kan vara ute.

    Nu börjar jag verkligen börja känna mig stor och tung! har gått up ca 7 kg nu sen jag blev gravid, känns som typ 20 kg har ökat.. dessutom allt på magen =/ känns när man ska vända på sig i sängen t ex. Känns som om hela sängen ska braka sönder. Det vore ju tråkigt isåfall. Men så illa är det inte i verkligheten och det vet jag med.
    Idag har bebisen legat med huvudet upp och benen ner, det betyder att jag har fått ena riktiga smällar neråt urinröret, det gör ju förbaskat ont! tycker det gör ondare än att bli sparkad på revbenet, dom sparkarna har ja iofs inte känt så mycket av, men endå.
    Man ser nu inte bara bebisens rörelser i sparkar, utan nu även lugna rörelser som när h*n vänder på sig. En fot kan dra sig fram o tillbaka förbi naveln fr vänster till höger eller tvärt om beroende på hur h*n ligger. Jag kan ligga i flera timmar och bara stirra på magen hur den gör sina konstiga alien rörelser ;) ibland ser man så väl att jag nästan får lite smått panik för det ser så läskigt ut.

    Vad ska ni göra på midsommar då?
    Vi ska nog åka ut till Lovsjön och hälsa på min kära mamma o hennes Peter.

    Nu slutar Andreas så jag ska kollaom vi kan åka ut med hunden till sjön när han kommer hem.

    Ha en bra kväll!
    /F

    Inlägget skrevs: 2009-06-17 @ 19:20:42 Kommentarer (0)

    16 Juni

    Igår va den sista gången på föräldrargruppen innan alla fått sina bebisar.kändes konstigt att få sitta där nere för sista gången innan man har ett knyte med sig... ska ju ner dit några gånger innan men menar föräldrargruppen.
    Kommer bli så spännande att få se allas bebisar sen, känns lite overkligt endå på nått sätt? en häftig kännsla.. snart är det dags lixom. sista tiden nu kommer nog gå fort antagligen. *hoppas* inte bara för att jag längtar så sjukt mycket efter min bebis, utan för att slippa dessa värkar ja har ständigt varje dag/natt *suck* bara att stå ut i tre månader till ungifär.

    Idag är det fint väder och mamma ska komma hit o hälsa på mig och kattungarna, dom ska förmodligen ha den röda långhåraga missen, kommer bli bra, får ja ju träffa båda bebisarna då o då! =)

    Längtar så till helgen! hoppas på fint väder annars blir jag deppig igen!

    Nä, jag hungrar ihjäl nu, måste ha mat! :P



    Ni får ha en underbar dag allisammans!

    /F

    Inlägget skrevs: 2009-06-16 @ 10:59:13 Kommentarer (1)

    14 Juni

    Idag fick jag vakna utan ett avbrott på heela natten! va ju förbaskat skönt! Andreas köpte med sig ett paket med tuggtabletter för halsbränna igår och det va verkligen behövligt. så inatt sov ja som en stock o vaknade dessutom 06.30 idag på morgonen!!! =/ gött en söndag... NOT!
    Andreas stack iväg till jobbet o jag somnade en timme i soffan med min kissekatt på magen som vanligt, sen bar de av till badkaret. Nu har jag hängt ut tvätten på baksidan. Ser ut att bli vettigt väder idag så kanske ska försöka mig på en promenad med min hund? i vilket fall ska vi åka till stranden med henne sen så hon får bada o springa.. lider med henne just nu som inte får så mycket promenader som hon behöver. men snart blir det bättre med de me.

    Inatt drömde jag att Andreas bror och hans barn (som ska ha den vita kattungen) kom o hämtade henne... o ja va såå ledsen! kommer verkligen bli jobbigt att lämna bort henne, kommer sakna henne på dagarna här hemma, hon är ju med mig hela dagarna. Sover på min arm medans ja lagar mat, sover på min mage när ja kollar på tv:n och springer vid mina fötter när ja städar. Tur ialf att det är Andreas bror som ska ha henne så ja får träffa henne ofta. Men mest av allt vill ja ha henne här ju =(



    Nu till något roligare! igår när Andreas kom hem kom han med en bukett rosor med vita små blommor i också! <3 han är min älsklingpöjk han! han vet vad ja behöver ibland! ;) Älskar dig!

    Nu ska ja läsa bloggar och snoka i andras liv!

    ha en bra dag!
    /F

    Inlägget skrevs: 2009-06-14 @ 12:40:12 Kommentarer (0)

    13 Juni

    Nu tänker jag klaga igen!
    Vaknade inatt av världens halsbränna igen, den är så kraftig att ja inte kan andas knappt! =/ funderar på vad det är jag äter för att det ska slå ut så jäkla kraftigt? mamma säger att man har mycket halsbränna om barnet har mycket hår, kan det stämma? jag hade ett redigt kaluffs på huvvet när jag föddes =) gölligt!
    Dessutom vill jag alltid väcka Andreas när jag inte kan sova på nätterna för det är så tråkigt att ligga själv o sucka o ha ont i rygg, ben och halsen.. tycker minnsan han kan ligga o va vaken när jag inte kan sova! haha, stackarn, skulle aldrig kunna väcka honom när han ska jobba dagen efter.. inte värt de, han sliter på jobbet så de räcker endå.

    Andreas är den jag er upp till mest! Älskar honom och respekterar honom till 100%!
    Han kommer bli världens bästa pappa för världens bästa pojkvänn är han redan! <3 och jag vet att vårat barn kommer älska honom mest av allt i hela världen! precis som jag gör.

    Idag ska jag försöka ta tag i tvätten, tvättade en hel del igår men eftersom ja inte kan gå o böja mig hur mycket som helst så får man ta lite i taget sådär.. Sen får vi se va man hittar på en lördag som denna.

    Hade jag inte vart hemma idag hade nog den röda kattungen vart kvävd nu =/ Satt här i köket o skrev, har radion ganska högt på här i köket och så hörde jag Hera gnälla, hon brukar göra det när kattungarna är under byrån i hallen.. hon tycker inte dom ska vara där under.. ser farligt ut tycker hon, men nu gnällde hon starkare och längre så ja tittade ut i hallen och på något sätt har kattungen fått Andreas stövel över sig och låg vikt i den med huvudet intrykt i kanten, den fick ingen luft o den panikskrek! trodde den hade brutit ett ben så den skrek. Jag fick ut den och nu är allt som vanligt.
     Hera är dagens hjälte! en bra barnvakt! henne kan man verkligen lite på! dom små följer Hera hela dagarna för dom vet nog att de e hon som ska passa dom på dagarna då morsan är på äventyr ;)  Nu ligger Hera och den vita kattungen i Heras fotölj och sover.
    Vi människor borde minnsan lära oss av våra djur! Dom är bara för underbara! =)

    Nu ska jag ta tvätten, en hoppas jag tiden går fort tills Andreas slutar, saknar honom varje dag!!!

    Puss&Kram!
    /F

    Inlägget skrevs: 2009-06-13 @ 13:49:21 Kommentarer (2)

    Vad har hänt?

    Vad har hänt med mig?! ja och Andreas va istan igår, jag hade inga planer på att köpa något, va på olssons och där kan man inte gå utan att inte köpa något.. det borde jag vetat innan, men ut kom vi med saker endå.. dock inget specielt, utan behövliga saker, priset gick upp till 100-lappen ungifär, sen va vi på ÖB för där köper vi alla hygienartiklar samt städarprylar som behövs under månaden, på det sättet kommer man undan med flera hundra kronor.
    Så idag är jag fruktansvärt schoppingsugen! kliar i mina fingrar.
     Gå ner till ljunkan o bara köpa en en servett o en servetthållare eller en blomma!?

    Är nog för att vi ska flytta det känns så här.. man vill ju ha fint i sin nya lägenhet, ha nya gardiner nya krukor o dittan o dattan.. men just nu är det svårt med det. vi ska åka till Ullared en gång innan aug och köpa saker till bebisen samt saker som är bra att ha på BB, så kanske slinker det ner en billig ljustake eller något liknande! ;) längtar!

    Nä nu ska jag gå o duscha, tvätta och sedan laga mat så jag får försöka tänka på något annat än schopping den tiden =)

    Puss&Kram!
    /F

    Inlägget skrevs: 2009-06-12 @ 13:02:39 Kommentarer (0)

    Årets skämt!! ;P

    Alltså vart är hundvärlden på väg?


    Vet ni alla att en ny ras har kommit till sverige!!!? Rasen heter Afrikansk Pitbull Terrier! =D den är avlad för att jaga lejon..


    Det finns inget som heter Afrikansk pitbull... det finns linjer som t ex på en rottweiler som har en tysk linje men det betyder inte att den rottweilern är en Tysk Rottweiler alltså ingen egen ras!

    Finns en tjej här ute i världen som säger sig vara mycket kunnig på rasen Pitbull Terrier (inte bara Amerikansk PBT för det finns ju två olika PBT!!) ;) Hon har kompisar som är 100% kunniga också och dom säger att hon har en Syd-Afrikansk PBT, hon kanske har en PBT som är importerad från Afrika det vet man ju inte.. det kan säkert stämma, men lilla gumman din hund är inte en ovanlig tuff lejonjägare! du går bara runt med bastard... antaglligen en shitbull.
    Om ja importerar en Schäfer från polen t ex går ju inte jag runt med en Polsk Schäfer!? Antagligen går jag bara runt med min Schäfer som jag importerat från polen, dessutom om man importerar så brukar man ha papper på vad det är för hund man importerar..
    Finns endast en ras och den reggas i ADBA eller BFCK. Rasen heter American Pitbull Terrier. Ofta förkortad APBT. Inget annat!

    Men visst min hund är en Babian-staffe för hon gillar att klättra i träd!! därför är hon skriver på AGRIA som Babian-staffe eller varför inte skriva att hon är pitbull också, när jag endå håller på kan ja skriva att hon är syd-Afrikansk?! då kanske folk blir mer imponerade ;) allt som är ovanligt är lockande! sen kan jag para henne och sälja valparna för 10 000:- st!
    WOW! ja e så gott som rik, snacka om att jag tjänade på detta genom att bara åka till halmstad för att köpa mig en blandras för 6 000.- vilket kap! ska nog köpa till mig några fler så kan vi köpa hus nästa år!
    sluta avla på era blandraser och skaffa er vettig information om vad ni har i kopplet istället!
    Jag har själv en blandras, o jag kan säga att jag ska ALDRIG skaffa en igen, jag älskar Hera, hon betyder mycket för mig.
    Hon är som sagt en blandras som vet vad hon vill och det krävs ibland svett o tårar för att lyckas.
    Jag har heller inte tänkt avla vidare på henne av den anledningen att hon är en blandras, så enkelt är det!


    lejon



     

    /F




     

    Inlägget skrevs: 2009-06-10 @ 13:12:59 Kommentarer (1)