Om mig

Mitt namn är Frida, född 88 och bor i Mullsjö tillsammans med min sambo, Andreas. Tillsammans har vi fått en underbar dotter! -Leja. Leja föddes 15 Sep -09. Hon är allt vi önskat oss! Hon betyder allt för oss. Med oss bor också Hunden Hera (AMSTAFF/AMBULLDOG) Och huskatten Sessa. =) Med min blogg vill jag skriva om våran dotters utveckling och hur vardagen som föräldrar kan vara.

Senaste

Arkiv

Länkar

Kategorier

Bloglovin

Blogglista


Blogglista.se Klicka gärna på knappen för att få min blogg i topp!

Blogglista.se

Yochi!

Måste bara visa min nya lilla stjärna!

Han är fantastisk och helt otrolig att sitta och titta på. Jag älskar honom redan! Jag och resten av familjen hälsar Yochi välkommen hem! <3


Inlägget skrevs: 2010-08-28 @ 22:04:51 Kommentarer (2)

Huliganunge

Sån här blir man om man har för stort huvud för att krypa under soffan eller om man inte får slå på datorn.

Hon blev så arg att hon tog tag i min hand och försökte bita mig. Det gör verkligen ont. Vad gör man när hon gör så igentligen?

Men ser man en kamera blir man genast glad igenSnart ska vi in till stan och köpa mat till ödlorna och skor till Leja.


 

Inlägget skrevs: 2010-08-18 @ 13:20:34 Kommentarer (1)

En liten kille är född.

Igår den 12 Augusti såg en liten kille dagens ljus för första gången. 49 lång och vägde ‎3565gram.

Grattis Jenny & Jonny till en underbar liten pojke! och såklart stort grattis till Emil, Måns och Maja som igår fick en lillebror!

Inlägget skrevs: 2010-08-13 @ 17:36:23 Kommentarer (0)

8 Augusti

Hade en hemsk dröm inatt. Jag satt på golvet och lekte med Leja, då det knackade på dörren. Jag gick och öppnade och där stod ett gammalt par. Gubben hade en brun mocka kavaj med en brun slips och en vit skjorta. Gumman hade en klänning som hade lila och gula blommor, håret va uppsatt i en knut långt upp på huvudet. Hon hade glasögon, de va rätt stora med röda bågar. Ingen av dom hade skor.

Mannen började prata och sa något liknande som så här: "Hej! Mitt namn är Borg, detta är min fru. Vi är här för att hämta Leja. Hon skulle bo här 1 år medans min fru låg på sjukhus. Nu är hon frisk och vi är här för att ta vårat barn." 

Jag blev helt kall i kroppen! "Nej det kan inte stämma, Leja är vårat barn! Ingen har sagt något om att hon ska flytta - Det är jag som fött henne!! Hon är min!" Dom tog sig in och tog Leja under armen och sprang ut.

Kan inte förklara hur jag kände mig. Jag grät, tror jag grät högt. La mig ner på vägen här utanför och bara skrek. Det sista jag såg av Leja innan hon försvann bakom hörnet va hennes ögon, tårarna hade runnit ner för hennes kind. Innan hon slängdes in i bilen hörde jag henne skrika "Mamma!" Resten av gatan va helt tom av människor, fanns ingen som kunde hjälpa mig.

Vaknade helt blöt av svett! hade svårt att andas och sov resten av natten med lampan tänd.

Inlägget skrevs: 2010-08-08 @ 10:45:40 Kommentarer (0)

Leopardgeckos

Sugen på en ödla?

Jag har Leopardgeckos till salu. Ungar och vuxna. Bara att kika in på min hemsida för mer info oh bilder.

www.afgeckos.webs.comInlägget skrevs: 2010-08-05 @ 19:18:12 Kommentarer (0)

"Livet på BB"

Har kollat på "Livet på BB" Måste erkänna att det kom en tår när ett par äntligen fick sin lilla dotter! Tänk er att få gå igenom så mycket. Försökt få barn i över 5 år och äntligen få ligga med sin lilla flicka i famnen. Det kändes om att jag kände detta par. Så otroligt härligt med barnafödande!! <3Bilden är på Leja som nyfödd.

Inlägget skrevs: 2010-08-04 @ 22:03:44 Kommentarer (0)

Eminem feat Rihanna - Love The Way You Lie

När jag va liten va EMINEM en av mina stora idoler. Hade plancher med honom på väggen och fantiserade om att få träffa honom. Älskade honom. Ja jag va nog lite smått besatt av honom. 8 Mile hamnade i filmsamlingen så fort den kom ut. Och nu har han gjort det igen!! Lyssna blunda och NJUUUT!

Eminem är som Elvis Presley för mig. En Legend.

Inlägget skrevs: 2010-08-02 @ 09:56:14 Kommentarer (0)