Om mig

Mitt namn är Frida, född 88 och bor i Mullsjö tillsammans med min sambo, Andreas. Tillsammans har vi fått en underbar dotter! -Leja. Leja föddes 15 Sep -09. Hon är allt vi önskat oss! Hon betyder allt för oss. Med oss bor också Hunden Hera (AMSTAFF/AMBULLDOG) Och huskatten Sessa. =) Med min blogg vill jag skriva om våran dotters utveckling och hur vardagen som föräldrar kan vara.

Senaste

Arkiv

Länkar

Kategorier

Bloglovin

Blogglista


Blogglista.se Klicka gärna på knappen för att få min blogg i topp!

Blogglista.se

28 skrivet den 29 Juni

Igår vaknade jag av att Madde knackade på dörren. Gick ner och där stod hon med en påse och en kartong från Lands Konditori! Satte på kaffet och vilken underbar frukost vi fick! Tack hjärtat för det! <3

Hundarna badade i poolen, förrutom Hera. Hon håller sig på lååångt avstånd från den där poolen. Endast sjöar är roligt att bada i.

Precis innan vi åkte på pikniken så kom Leja hem från dagis, jag och Andreas stod och diskuterade i köket, helt ovetande om Lejas hyss. Det va såklart inga hyss, för det är varm och ungen ÄLSKAR att bada, gullunge!Embla & Kingston i Poolen.


Sedan när Killarna slutat jobba bar vi iväg till stråken för att ha lite piknik, men det va bara massa springare där. Så klart hade dom lagt en bana rakt över där vi satt, och precis öer våra filtar var dom tvugna att springa... Suck, ingen respekt alls ;)
Embla blev jätte arg på dom och började skälla och morra efter dom. Hon försökte ta tag i en springares sko, haha!

Idag ska jag städa här hemma. Hundarna tycker det är för varm för att göra något, det tycker jag med.
Inlägget skrevs: 2011-06-29 @ 11:26:59 Kommentarer (0)

Leja har invigt sin nya pool!
 

Inlägget skrevs: 2011-06-27 @ 19:34:42 Kommentarer (0)

Swedish House Mafia - Save The World

Inlägget skrevs: 2011-06-27 @ 13:24:07 Kommentarer (0)

Denver eller Elmer?

Jassimines Wisby
Regnr: SE29883/2011

I slutet av Augusti är flocken fulländad <3

Inlägget skrevs: 2011-06-26 @ 22:50:57 Kommentarer (2)

CleanMate QQ-2

Lat som man är så har man skaffat sig en redig dammsugare! Eller tycker inte man kan kalla det för lathet direkt, mer för att spara tid!

En CleanMate QQ-2. Vi är super nöjda än så länge! Den gick runt här igår kväll och renade vårat sandiga golv medans vi satt i soffan och käkade. Golvet blev sandfrtitt!Inlägget skrevs: 2011-06-14 @ 16:39:23 Kommentarer (2)

Hundutställning Värnamo 6 Juni

Dagens utställning var bra tycker jag! Jag är jätte stolt över Embla, hon var super duktig!! Dommaren rent av älskade henne! Men hon har fått ett litet underbett så det blev inget pris pga av det. Hoppas att det är något som växer bort.

Ska boka tid hos vet för o kolla munnen grundligare. i värsta fall får dom dra mjölktänder som ennu inte lossnat.

Emblas Bedömning: Söt tikvalp, underbett, mörka utr. fulla ögon, trevligt plac. öron, bra kropp o massa för åldern, mkt lovande päls, har egen show i rignen idag så synd på hennes bett!

Lite bilder från dagen:

Sara & DevilEn glad sara för sina priser! =)Embla redo för att showa!Tack Sara & Fredrik för ennu en trevlig dag! =)

Inlägget skrevs: 2011-06-06 @ 17:41:10 Kommentarer (0)

Embla åker båt

Inlägget skrevs: 2011-06-05 @ 18:09:42 Kommentarer (0)

Bilder från gårdagens bad

Jag är så otroligt sugen på en Chinese Crested. Jag vet precis vad ni tänker. "Hon har ju precis köpt en valp dessutom har hon ju nu två hundar kan hon inte nöja sig med dom?" Jo det kan jag, men jag är sugen på en iallafall, och jag kommer skaffa mig en förr eller senare. Kanske efter sommaren, kanske om tio år, det beror på vad som dyker upp.
Och vad som gäller tid så kommer det hinnas med för mina två hundar jag har nu är ute varjde dag o får springa av sig, träna och motionera på olika sätt.

Så, nu får ni säga vad ni vill ;)

Hur som helst här kommer lite bilder från gårdagens hundbad och sandkastning.

Lilla loppan hoppade i sjön hon med! Men hon ångrade sig lite efteråt.

Två bonusbilder på flickorna

Den sista bilden skulle jag vilja ha som tavla <3

Inlägget skrevs: 2011-06-01 @ 11:14:36 Kommentarer (1)