Om mig

Mitt namn är Frida, född 88 och bor i Mullsjö tillsammans med min sambo, Andreas. Tillsammans har vi fått en underbar dotter! -Leja. Leja föddes 15 Sep -09. Hon är allt vi önskat oss! Hon betyder allt för oss. Med oss bor också Hunden Hera (AMSTAFF/AMBULLDOG) Och huskatten Sessa. =) Med min blogg vill jag skriva om våran dotters utveckling och hur vardagen som föräldrar kan vara.

Senaste

Arkiv

Länkar

Kategorier

Bloglovin

Blogglista


Blogglista.se Klicka gärna på knappen för att få min blogg i topp!

Blogglista.se

Smågnäll.

ÅÅhh vi skulle ju kommit igång med Heras drag nu i sommar för att förbereda oss för vintern!! Vi har den senaste tiden vart lite lata med Hera och hennes träning. Jag har mest lagt ner tiden till Denver nu det senaste. Men vi får försöka ändra på det! Jag har haft en hel del med skolan nu det sista.
Läser Medicinsk grundkurs och det är inte det lättaste. Handlar om sjukdommar, orsaker, symtom, behandlingar osv osv... längtar så tills jag är klar med den här utbildningen!

Ska jag vara ärlig så hade det inte vart så att det bara fanns detta att välja på i denna kommunen så hade jag nog valt något annat. något som passar mig lite bättre. Men jag vill ha ett jobb för att kunna leva och försörja mina barn. Jag har andra drömmar... som jag skulle göra vad som helst för att få uppleva. Men Andreas har sitt jobb här och han vägrar att flytta ifrån Mullsjö. Därför blev det som det blev. och jag får bara acceptera för det finns inte mycket annat att göra just nu.

Min plan för nuet är väll att jag ska plugga tills jag föder, Andreas har börjat jobba kvällar och helger igen, vilket jag ogillar jätte mycket!

Nej.. nu ska jag gå ut med mina hundar.. Denver bara fiser hela tin.

Inlägget skrevs: 2011-09-28 @ 10:57:34 Kommentarer (3)

DENVER

Nu har Denver bott här hos oss i snart en månad om någon vecka. Han anpassar sig jätte bra! Han funkar kanon med de andra hundarna och bara "markerat" här inne några enstaka gånger och nästan alla gången har jag kommit på honom. När han ser att jag ser kryper han ihop som en boll och piper bara man snuddar honom. Han vet att han gör fel.
 Han är en klumpig och otroligt valpig herre som kan steppdansa av glädje så fort man tittar på honom. Han har så mycket energi och glädje i sin lilla kropp. Han är i mittenstorlek av Embla och Hera så han har lika kul med dom båda.

När vi tränar är han så himla uppmärksam på mig hela tiden! Svansföringen är helt otrolig! Den viftar hela tiden. Man ser att han älskar att lära sig nya saker. Det lyser i ögonen och man ser stoltheten när han gör rätt och får sin belöning! Om man lägger ner mycket tid på honom skulle man nog kunna gå långt.
Han är otroligt rolig att jobba med!
Denver är verkligen en mamma gris och jag ska erkänna att det är ibland lite jobbigt att hela tiden ha honom flåsandes i ansiktet haha! När jag inte är hemma springer han upp och ylar, är jag i en annan del av lägenheten där han inte kommer in, ylar han. Trots att Andreas och Leja är med honom. Andreas försöker aktivera och leka med honom och få honom att tänka på annat. Men det är inte lätt att få en sån här liten mamma-gris på andra tankar.

Vi är så glada att vi får ha honom här hos oss för han ger oss många skratt med sina kines-ryck och sin superhärliga personlighet! Klumpfot är vad han är! ;)Inlägget skrevs: 2011-09-20 @ 11:56:32 Kommentarer (0)

? / ?

Ullared eller lager 157 på fredag??! Kan inte bestämma miiig!!!!!

        
Inlägget skrevs: 2011-09-19 @ 15:55:59 Kommentarer (0)

Utbildning jag ångrar jag hoppade på!

Jag är riktigt sur på skolan. Sur på min lärare och jäkligt sur på hela alltet som har med skolan att göra.

Jag vill ha tillbax Helene! Vi har nu fått en annan lärare som jag i början tyckte om (Ja, alltså första gången jag träffade henne) Allt vi ska göra hör jag ifrån de andra eleverna i klassen. Hon har som uppgift att maila mig så jag får reda på vad som händer, när vi ska ha prov och om andra aktiviteter. Och när jag mailar henne för att kontrollera om jag är välkommen är hon bara snäsig och skriver kort t ex: "Ja, det går säkert bra" Inget vidare trevligt mail från en lärare. Nu ska vi ha prov på onsdag och hon har fortfarande inte mailat mig om detta. Får jag inget mail tänker jag inte dyka upp.

Tack vare denna sketna skolan har jag vart återbetalningsskyldig till CSN på 13 000 kr nu i sommar.
Blev klar med min insändningsuppgift för flera veckor sedan. Hon måste rätta det så snabbt som möjligt så jag kan ändra/göra något bättre i arbetet innan den andra kursen börjar för att inte få för mycket att göra samtidigt. Dessutom måste hon skriva på mina sidor på MedLearn att jag är klar med kursen annars registreras det som sent och jag kan bli återbetalningsskyldig IGEN! Mailade henne i torsdags om det i förra veckan, idag fick jag svar och jag ska kopiera texten: "Nej jag har inte gjort det ännu" Utan ens en punkt.

Jag är så lack på henne så därför skriver jag detta här, sämsta läraren jag någonsin mött!!!!

Hur som helst, jag ska sätta mig och plugga nu, invänta kaffe och sedan hämta min lilla tös som är på dagis idag.

Inlägget skrevs: 2011-09-19 @ 11:24:18 Kommentarer (1)

Söta ni!

Så här glad blir man när man är liten och det regnar! Då klagar man minnsan inte.

 
Hundarna klagade inte dom heller!

 

Inlägget skrevs: 2011-09-18 @ 16:09:52 Kommentarer (0)

Lejas födelsedag <3

Min lilla lilla gumma har nu blivit 2 år! Fyllde den 15 September.
Hon har haft 2 otroligt roliga dagar! Tårta och bus med kusiner och vänner + en massa fina saker! Hon blir överlycklig nu när hon är på sitt rum och kan sitta där inne och pilla med sina nya saker länge! Vi var ute och blåste bubblor (Som hon fick av Jenny, Jonny och barnen) Det dröjde inte länge förrens hon heldre ville gå in och leka på sitt rum. Där sitter hon och lyssnar på musik och målar lite, lagar lite mat, bygger med klossar och om igen.

Grattis igen min vackra, söta, smarta, goa, snälla, roliga, tokfia! Mamma & Pappa älskar dig!
 

Inlägget skrevs: 2011-09-17 @ 12:56:20 Kommentarer (0)

7 September

Igår var vi iväg på ett tidigt ultraljud. Va så nervös så jag fick ont i huvudet. Väl inne i UL rummet kändes allt bättre direkt. Hon som gjorde det var så otroligt trevlig!

Hur som helst så fick vi se våran lilla knodd i magen. H*n sparkade, sög på tummen och fipplade med sina små händer. Hur söt som helst! 5,3 cm är h*n nu från huvud till rumpa.En ganska dålig bild... men inte lätt att ta bild på bild...

Efter ultraljudet så åkte vi till A6. Andreas köpte en Blue ray spelare, jag köpte kläder till mig och Leja och så köpte vi födelsedagspresenter till Leja.

Vi har beställt en 50" 3D TV som kommer på fredag!! Vi testade att titta på 3D på ElGiganten och det var hur coolt som helst! Blir många 3D kvällar här framöver! =D


Inlägget skrevs: 2011-09-07 @ 10:10:27 Kommentarer (0)

Bästa låten!

Jack Sparrow (feat. Michael Bolton)

Inlägget skrevs: 2011-09-06 @ 08:09:22 Kommentarer (0)

4 September

Att det kunde bli så här hade jag kunnat tänka mig, men att det skulle bli så här... det hade jag inte planerat. Att må så här illa konstant hela tiden, att vara så här trött och hängig. Jag hinner inte med skolan som jag ska pga av detta och det gör att jag får mer att göra. Tack vare att jag har hundarna och Leja så kommer jag upp ur sängen och utanför dörren. Mer än så är det inte. Jag känner mig inte vidare social mot människor runt omkring mig. Varför vet jag inte. Nej, jag är inte deprimerad, tvärt om! Jag är så lycklig jag bara kan vara! Jag har allt jag kan önska mig! Det är min energi som gör att det känns så här.

Samtidigt som jag känner så här så har jag en kännsla i kroppen att jag måste göra något hela tiden. Förrutom skolan, Leja och hundarna som igentligen tar upp en hel dag. Men att få göra något annat någon gång. Träffa kompisar, hälsa på min mor eller vad som helst. Men samtidigt så tänker jag "Nej men jag orkar inte, måste vila en stund medans jag kan" Tråkigt... men sant! Och när jag äntligen känner en dag att energin tillåter så är det annat som hindrar. Bara för att jag kan, kan inte alla. Thats it!

Behövde bara skriva lite... Antar att det är det en blogg är till för. Alla har väll sina motgångar någon gång. Annars är det konstigt.Inlägget skrevs: 2011-09-04 @ 15:51:15 Kommentarer (0)