Om mig

Mitt namn är Frida, född 88 och bor i Mullsjö tillsammans med min sambo, Andreas. Tillsammans har vi fått en underbar dotter! -Leja. Leja föddes 15 Sep -09. Hon är allt vi önskat oss! Hon betyder allt för oss. Med oss bor också Hunden Hera (AMSTAFF/AMBULLDOG) Och huskatten Sessa. =) Med min blogg vill jag skriva om våran dotters utveckling och hur vardagen som föräldrar kan vara.

Senaste

Arkiv

Länkar

Kategorier

Bloglovin

Blogglista


Blogglista.se Klicka gärna på knappen för att få min blogg i topp!

Blogglista.se

25 Maj

Snart är det nästa utställing! O jag har inte gjort annat än att jobbat och pluggat hela dagarna. Inte haft en kväll eller morgon över till träning. Men jag är ledig två dagar innan så jag får träna då.

Sara skrev igår att hon hade fått sitt PM till utställningen, vilket jag inte fått än. Men hur som helst, det är 17 vavvor som ska ställas! Kommer bli jätte spännande ju!

Hoppas hon sköter sig bra loppan.
Förrgår var vi ute med hundarna igen. Här är lite bilder

Nu ska här lite kätting inköpas också så Hera kan träna med sin WP sele =)

Inlägget skrevs: 2011-05-25 @ 11:19:22 Kommentarer (1)

Hera & Embla vid stråkens bro.

Hera har fått ta sitt första dopp idag! Embla med om hon hade vågat.. men hon stod mest vid kanten och skällde och morrade på Hera när hon simmade runt efter pinnar =)

Kameran var visst zoomad, när man väl börjar filmar kan man inte zooma ut så bilden är lite jobbig...


Inlägget skrevs: 2011-05-20 @ 21:24:41 Kommentarer (2)

Rebekah

Jag har idag (några månader senare) fått veta att Rebekah Johansson lämnat våran jord. Jag har aldrig fått äran att träffa henne, men därimot har jag skrivit med henne via mail & Pitbullforum. Jag har alltid sett upp till denna starka kvinnan som verkligen gjort allt för stackars hundar som haft det svårt. Hon har hjälpt till att omplacera hundar som har vart svårt att omplacera, pga av rasen. Hon har räddat många liv som andra inte hade velat ta i med tång ens.

Jag finner inga ord direkt, jag är chockad.... Jag tänker verkligen på alla nära & kära som har det så otroligt svårt just nu!

Rebekah gjorde alltid filmer för att minnas hundar som gått bort så därför har en film gjorts till hennes ära.
i ur och skur ställde hon upp för våra fyrbenta vänner. Sov gott kära du <3

"Till Minne av R"


Du ska veta Rebekah att även om jag aldrig träffat eller lärt känna dig så vill jag endå visa att jag bryr mig och jag fällde en tår för dig, dina hundar, "Bengs" och andra nära o käras skull. Det är för eran skull jag gör ett litet inlägg i min blogg för att uppmärksamma vilken underbar människa du var. <3

Inlägget skrevs: 2011-05-18 @ 22:16:49 Kommentarer (1)

Leja på Mösseberg-film!

Bara för skojs skull! ;)

Inlägget skrevs: 2011-05-15 @ 21:34:48 Kommentarer (1)

Leja på Mösseberg!

Har haft ytterligare en mysig dag med das famela! Leja fick mata kaniner, gätter, hästar och titta på fåglar och små små nykläckta kyckligar. Grisar tyckte hon inte om! Dom var tråkiga tyckte hon.Den sista bilden tänker jag lägga ut för att visa er vilken otroligt fina hönor det finns =) Ska jag köpa mig höns någon ång i mitt liv, ska ja ha sånna här.När vi kom hem blev det en runda runt sjön med hundarna. Haft en bra dag idag =)

Inlägget skrevs: 2011-05-15 @ 18:02:24 Kommentarer (0)

Cesar Millan Live på Hovet i stockholm...

Igår var vi på Cesar Millan - The Pack Tour På Hovet i Stockholm. Jag visste att det skulle vara bra, men så här bra kunde jag aldrig gissat! Han fångade mig direkt! Det kändes som om jag va den enda som satt och lyssnade och att det var för min skull han var där, han lyckades verkligen fylla hela Hovet! 
Cesar är en människa med humor och han bjuder verkligen på sig själv! Allt växlade hela tiden mellan humor och vad man kan kalla "allvar" när man fick se från hundens synvinkel kändes det verkligen som om man var där, hunden alltså, haha! Han visade även en mänsklig variant. Så tydligt det bara kan bli.

När vi stod i kön så såg vi hur vakterna plockade kameror ur väskorna på folk så vi gömde våran i Andreas byxfickor. Väl inne när vi hade hittat våran plats i den gigantiska arenan och fick upp kameran för att fota hur stort det var så va ju såklart minneskortet hemma - I DATORN! Jäkla skiit... Så därför får ni inga bilder se =( 

Hur som helst, det började med en kort film på stora filmdukar, om hans uppväxt, intervjuer från annhöriga och en del hundar. Och när Cesar väl kom ut så välkommnades han med megastora applåder! Trycket i Hovet höjdes till max! 

Imellanåt kom det in personer med sina hundar de behövde hjälp med, det va inga extremfall men med tanke på allt folk och det höga trycket det var där inne så förstår man ju det också.
-Jag kan också intyga att det är inte alls trix på film! Det är precis så som det ser ut.

Han avslutade första ronden med en hyllning till Daddy. Där brast det för mig. tårar rann, men jag lyckades hålla inne bölet ;)¨

Tycker alltid att det känns så självklart det han säger. Men igår var allt så mycket tydligare. 


Man kan ju kalla denna showen för en gigantisk föreläsning - den bästa föreläsningen jag vart på! Tycker du inte om Cesar? Även om du läst hans böcker? Gå på detta nästa gång! Du kommer garanterat inte ångra dig!
 Tvärtom, detta är det mest intressanta och roligaste jag har gjort. Kan helt klart rekomendera detta för alla!!

Inlägget skrevs: 2011-05-13 @ 19:36:22 Kommentarer (0)

Hundutställning - Jönköping

Hemma efter en lång, kall och blåsig dag. Känner mig helt slut i huvvet efter att ha suttit i vinden oh frusit så länge.

Embla blev iallafall BIR med HP, men oplacerad i finalen. Jag är iallafall jätte nöjd. Hon skötte sig bra lilla loppan.
Lite bilder från dagen, ENJOY!


Emblas Bedömning: Bra typ, liten nätt femenin tik med ett bedårande huvud och uttryck. Välvinklad fram och bak. Rör sig väldigt bra för sin ålder.
MKT Lovande!

Det va så roligt, synd att vädret var som de va bara.

Och det va lika trevligt och roligt att träffa Sara & Fredrik också! Tack för idag, det är alltid lika kul att träffa er!
Devil blev BIS reserv! Stort Grattis till Devil & Sara!

Bilder på Sara & Devil.Jag har mer bilder på er så det är bara att säga till så skickar jag dom.I Skillingaryd tar vi hem hela skiten! ;)Inlägget skrevs: 2011-05-01 @ 18:14:52 Kommentarer (1)