Om mig

Mitt namn är Frida, född 88 och bor i Mullsjö tillsammans med min sambo, Andreas. Tillsammans har vi fått en underbar dotter! -Leja. Leja föddes 15 Sep -09. Hon är allt vi önskat oss! Hon betyder allt för oss. Med oss bor också Hunden Hera (AMSTAFF/AMBULLDOG) Och huskatten Sessa. =) Med min blogg vill jag skriva om våran dotters utveckling och hur vardagen som föräldrar kan vara.

Senaste

Arkiv

Länkar

Bloglovin

Blogglista

Blogglista.se Klicka gärna på knappen för att få min blogg i topp!

Blogglista.se

27 Juli (Ullaredsköp)

Kan medela alla er som inte va på ullared idag (för det kan inte va många) att ni hade tur som inte valde denna dagen!
Stod i kö för att komma in i minst en timme, måste vart längre men eftersom ingen av oss hade lust att hålla tiden så är de ingen som vet. Inte nog med det, det regnade. rätt mycket också. vi va alla dygnsura. När man väl kom in i värmen och i det torra skulle man brottas med de 99989898989784548978999784846489456 pers som va där inne med. NÄ! ingen bra dag idag.

Bebisen fick sej en o annan grej endå.

2 st pyjamas, en brun omlott tröja, en overål i flis, en boddy som det står "i <3 my mum and dad"och ett par byxor.


"I Love my mum and dad boddy" sötast tycker jag! =)


En boddy med tillhörande tröja och byxor. Dessa tänkte jag bebisen skulle ha på sig på BB. Alltså blir de nog bebisens första kläder=)


Täcke till vagga och vagnen, ven ett täcke till sängen (spjälsängen) kuddar, påslakansätt till allt. Två bebishanddukar med luva, nappar, o en dögosig filt. dessutom hittade jag 2 st amningsBH:ar.


Trots allt jobbigt folk så klarade vi oss ut därifrån lindrigt, jag hade ont i fötterna och magen va öm, men annars va det okej.

Nu blir det att bädda, titta, längta och sedan tvätta upp allt innan lillskiten kommer ;) för snart är h*n mer än välkommen till oss! <3

När vi kom hem fick Hera bacongodis, de va mycket uppskattat! :P


/F

Inlägget skrevs: 2009-07-27 @ 21:05:58

Madeleine skrev:

Hej! Åhh vad mkt fint ni har köpt till den lille/lilla :) Super-duper söt bild på Hera :) Ha det fint! Vi får ta och synas någon dag framöver. Kram kram2009-07-28 @ 00:53:44
URL: http://ilovegabriel.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: