Om mig

Mitt namn är Frida, född 88 och bor i Mullsjö tillsammans med min sambo, Andreas. Tillsammans har vi fått en underbar dotter! -Leja. Leja föddes 15 Sep -09. Hon är allt vi önskat oss! Hon betyder allt för oss. Med oss bor också Hunden Hera (AMSTAFF/AMBULLDOG) Och huskatten Sessa. =) Med min blogg vill jag skriva om våran dotters utveckling och hur vardagen som föräldrar kan vara.

Senaste

Arkiv

Länkar

Bloglovin

Blogglista

Blogglista.se Klicka gärna på knappen för att få min blogg i topp!

Blogglista.se

30 Juli

Jaha då va det en ny dag, nya krafter måste finnas! men vart? =)

Igårkväll va vi hos Madde  & Gabriel en sväng och fikade och hälsade på lilla Vanja. Hon växer som bara den. Lika go o busig som hon va här. Lilltösen ;P

Andreas ligger och sover än, tänkte jag skulle bränna en bra skiva och börja packa här i köket så kanske jag hinner klart med det innan han vaknar. inte troligt men det vore bra isåfall.
Vi skulle börja måla i dag på morgonen igentligen. men eftersom Mia och Pelle GLÖMDE FÄRGEN I AFFÄREN! haha så kan vi inte börja förrens i eftermiddag.
Dom åkte in till färgaffären i stan för att hämta våran färg, men när dom va nästan i Mullsjö på hemvägen kom dom på att dom glömt färgburken i affärn och fick med sig massa annat istället. hahah, aa, jisses. så vi får börja senare idag. det gör ju inget.

Sen blir det väll att bära upp lite saker allt eftersom.

Bäst jag sätter fart nu.
Ha en bra dag alla!

/F

Inlägget skrevs: 2009-07-30 @ 09:04:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: