Om mig

Mitt namn är Frida, född 88 och bor i Mullsjö tillsammans med min sambo, Andreas. Tillsammans har vi fått en underbar dotter! -Leja. Leja föddes 15 Sep -09. Hon är allt vi önskat oss! Hon betyder allt för oss. Med oss bor också Hunden Hera (AMSTAFF/AMBULLDOG) Och huskatten Sessa. =) Med min blogg vill jag skriva om våran dotters utveckling och hur vardagen som föräldrar kan vara.

Senaste

Arkiv

Länkar

Kategorier

Bloglovin

Blogglista


Blogglista.se Klicka gärna på knappen för att få min blogg i topp!

Blogglista.se

Guns N Roses - This I love

Inlägget skrevs: 2009-10-31 @ 19:37:00 Kommentarer (0)

31 Oktober

Som ni ser så har jag nu en ny design på min blogg. Det är Gabriel som designat den och jag är så jätte nöjd! Är precis som jag vill ha det, Tack så jätte mycket! =)

Inatt är min mamma på besök över natten, trevligt! =) Fint väder idag också så ska se om man hinner med en promenad senare. Älskling är och fiskar idag i trollsjön, tur dom har med vädret.

Leja sitter just nu i sin sitter, då är det bäst att jag passar på och kokar kaffe och äter en macka =)

Hörs senare
Pusspuss
/F

Inlägget skrevs: 2009-10-31 @ 09:12:54 Kommentarer (0)

30 oktober

Har aldrig vart så här trött i hela mitt liv! Leja har dom senaste nätterna vaknat varannan timme för att vilja äta. fast jag kan tänka mig att det är mest för att ligga nära och känna mamma för hon tar bara en liten slurk sen somnar hon. Då är ju jag lite pigg och ligger sen o försöker somna, inte det lättaste. När jag precis har somnat vaknar hon oftast bara en kvart efter igen.

På dagarna vill hon heller inte sova. bara om vi går ut o går då.
Lyckos Andreas som kan ligga och sova hur länge han vill =( på nätterna också dessutom.

Jag är trött.

/F

Inlägget skrevs: 2009-10-30 @ 09:36:11 Kommentarer (1)

29 oktober

Vart hos madde o gabriel på fika. Det va ju lika trevligt som vanligt! älskar att fika med dom, ni är underbara! Tack för en super duper eftermiddag! =)



Madde klippte mig mig dessutom och resultatet blev hur bra som helst.



/F

Inlägget skrevs: 2009-10-29 @ 18:30:27 Kommentarer (0)

28 oktober

Ikväll har vart en trevlig kväll =) Madde O Gabriel kom hit en sväng och vi kollade på min systers lägenhet till paret =) snart blir vi nog grannar och det ska bli jätte kul!! *hoppas* ;P Vi har fikat och kollat på bonde söker fru, trevligt! tack för en trevlig kväll!



Min mamma har vart här idag och hälsat på. Vi tog en sväng runt sjön sen hade vi tid på BVC. Leja har ökat med några gram =) Nu vägde hon 4530 =) känns bra att det går bra nu. Hon har sedan födseln blivit 6 cm längre också så hon växer ju bra våran lilla tös!

Nu ska jag gå upp och lägga mig i sängen framför tv:n och bara somna för snart ska ju Leja ha lite mat =) natti, natti!

/F

Inlägget skrevs: 2009-10-28 @ 22:06:31 Kommentarer (0)

27 oktober

Jag, Andreas, Leja och Hera har gått den långa slingad bakom MSOK idag. Det va underbart skönt! Men när vi kom till en nerförsbacke som va jätte brant gick jag rakt i en fälla och ramlade. Det va en grop med massa löv över. Allt jag tänkte på i fallet va att hålla kvar vagnen. Tänk om jag hade tappat den då hade Leja rullat rakt in i skogen!! =( Fy vilken tur. Men tur va så klarade jag mig utan den hämska händelsen och kom undan med skrapsår på knäna istället,

/F

Inlägget skrevs: 2009-10-27 @ 14:19:53 Kommentarer (0)

26 Oktober

Hej hopp sockertopp! =)

Ni kanske har märkt att jag inte uppdaterar lika ofta. Det beror på att jag heldre spenderar tiden med min älskade dotter och hennes kära far.

i ska åka till min mamma i lovsjön nu och hälsa på. Va jätte länge sedan vi va där så jag ska försöka uppdatera  ikväll när Leja har somnat.

Puss på er!


/F

Inlägget skrevs: 2009-10-27 @ 14:16:23 Kommentarer (0)

22 oktober

Igår va jag så nära att ringa på en hund! farligt! =)) va en liten tik som hade vart med om en olycka så hon kunde inte kontrolera sitt kisseri. va tvungen att ha blöja innomhus osv. hon va så jävla söt så det va nära kan jag säga. Andreas fick mig att förstå att vi har en nyfödd bebis så en sådan hund passar inte in i våran familj. han har rätt.

I natt har natten vart lika bra som vanligt. Känner mig lite isär. Är så jäkla stökigt här hemma och Leja vill bara va i famnen heeela tiden, bara mysa och äta hela dagarna. Hur gör man då? Orkar inte med stök, klarar inte av att det står disk o står skräp överallt... =/ är väll bara att finna sig i det antar jag.

Snart ska Tina komma och ge Leja en present så bäst jag väcker andreas och tvättar mig lite.

/F

Inlägget skrevs: 2009-10-22 @ 09:30:07 Kommentarer (0)

21 Oktober

Inatt sov hon inte lika länge, men jag ska absolut inte klaga för hon vaknade bara vid 12 och vid 4. så två gånger på en natt är ju fortfarande jätte bra! duktig tjej vi har =) Nu ligger hon i soffan och pratar med soffan, haha! och jag väntar på att min mamma ska ringa. hoppas hon kan komma förbi en stund idag, inget vidare väder för promenad =(

Får se vad som händer. Är sjukt sugen på att köpa skor och jacka till mig, får vänta till nästa vecka.

/F

Inlägget skrevs: 2009-10-21 @ 09:20:52 Kommentarer (0)

stövlar

lite sugen på fodrade stövlar i år..
Kanske nått liknande som dessa? hmm får se. hittade dom på skopunkten.

Inlägget skrevs: 2009-10-20 @ 19:55:09 Kommentarer (0)

20 oktober

I natt sov Leja i egen säng, gissa hur de gick?! Hur bra som helst! hon åt och somnade vid halv 9 igår kväll, jag somnade kort därefter och sen sov hon som en stock till halv 5 i morse, åt en halvtimme och somnade om igen, vaknade igen vid 7 lagom till vakna med the voice. Vilken underbar natt! =) idag är jag pigg som en lärka!
Hoppas hon sover så bra varje natt i sin säng.

Nu har vi precis vräkt i oss massa schokladpudding och grädde så jag och Andreas är så mätta nu, dags för att vila sig i soffan nu.

/F

Inlägget skrevs: 2009-10-20 @ 15:29:54 Kommentarer (0)

föräldrargruppen

Är hemma nu och det gick bra. Förrutom att Leja fick någon sorts magknip eller magont, så hon började gapskrika i slutet.. stackaren. Det ville inte ge sig heller. När jag bytte på henne så sprutade det bajs ur rumpan som en kran =( Jag började bli smått svettig och tänkte hela tiden på vad de andra tänkte om mig och mitt sätt att ta hand om mitt barn. speciellt flerbarnsföräldrarna... kändes som om dom kolla en xtra noga. va säkert inte så, men så kändes det... jobbigt tycker jag. la ner henne i vagnen och då slutade hon och somnade så skönt. stackars älksling! Nu har hon badat och ligger så nöjd i soffan och kollar på tv:n =) nu ska vi kolla på färjan och sen blir det nog sängen för min del. är otroligt trött idag.

Just de! I natt ska Leja sova i sin säng för första gången själv, får se hur det kommer gå.

/F

Inlägget skrevs: 2009-10-19 @ 19:56:33 Kommentarer (0)

19 oktober

Igår somnade Leja för natten runt 19 tiden.. va väldigt tidigt så hon vaknade självklart tidigt också. runt 12 vaknade hon och skulle äta, sen va det igång med varannan timme. Måste erkänna att jag är trött idag, jätte trött.
  Andreas tog blöjan en gång inatt ialf så jag fick ju liiga lite xtra ialf, typ 5 minuter, sen va hon hungrig igen.
Är bra att hon äter tycker jag så slipper man oroa sig för hennes vikt hela tiden.
Vi ska väga henne idag igen så hoppas hon ökat ennu mer nu! =) Sen ska vi dessutom till föräldrargruppen idag med, träffa alla och se på deras bebisar och visa upp våran ängel! ska bli trevligt.

Leja ligger i sittern nu och börjar blli irreterad så bäst jag tar hand om min plutt nu.

Kanske skriver senare
/F

Inlägget skrevs: 2009-10-19 @ 11:39:15 Kommentarer (0)

17 Oktober

Idag är Leja 1 månad och en dag och hon kan nu lyfta på huvudet hur bra som helst! =) hon började när hon va några dagar gammal och nu har hon tränat upp sin nacke så pass bra att hon kan ligga på mage och titta vad vi sysslar med utan problem.

Sötnöt!!

 



Inlägget skrevs: 2009-10-17 @ 12:01:50 Kommentarer (1)

Barnvagn påkörd av tåg

Så jäkla sjukt!! stackars mamman, men fy vilken tur att barnet klarade sig så bra! helt otroligt.




Inlägget skrevs: 2009-10-16 @ 15:56:41 Kommentarer (1)

Leja skrattar

Leja har börjat få skratt attacker redan! =D ibland skratar hon högt ibland är det bara stora smilet som kommer.

Man blir ju tokvarm och hur glad som helst när man plockar upp henne och hon möter mig med värsta leèndet. finns inget som slår det! =)



Nu är det matdags igen! :P

/F

Inlägget skrevs: 2009-10-14 @ 16:29:00 Kommentarer (0)

14 Oktober

Leja tar sin morgon tupplur nu och då är det bäst att passa på att göra mig iordning, städa lite, äta frukost och kolla datorn =) sen är det kört då hinner man inte med så mycket.

Idag ska vi på möte hos soc. Andreas ska skriva under att det är han som är pappa osv. Tråkiga är att dom är så jä¤#la otrevliga och tjuriga på soc här i Mullsjö. Man är alltid på sjjukt dåligt humör när man går därifrån! Sitter bara gammla tjuriga tanter som tror dom äger och bestämmer över hela världen där nere.

Igår va vi hos min mamma och åt middag, och jag passade på att tvätta lite =) behövs när man har en liten tokfia som äter som en gris, hihi! Vi bestämde oss också för att köpa deras tvättmaskin mamma hade innan. blir galen av att inte ha tvättmaskin. Problemet va bara att ett annat par va sugna på den, så får hoppas dom inte vill ha den!

Andreas är och fiskar med gabriel nu på förmiddan. skulle vilja gå ut och gå en sväng men frågan är om jag hinner det innan två? är lite man måste hinna med innan man kommer ut.
Ajja, är ju så fint väder idag så får hoppas det håller i sig så kanske man hinner i eftermiddag! =)

Nu blir det frukost!! hungrig som en varg nu ;)

/F

Inlägget skrevs: 2009-10-14 @ 09:16:22 Kommentarer (0)

11 Oktober

Idag har Leja vaknat på helt fel sida tror jag. hon skriker o är arg mest.

Idag tänkte vi gå en promenad med madde o gabriel och kanske ta en fika. får se vad som händer o sker.
Igår färgade jag håret =) tänkte bli blond men just nu är det mest orange färgat... =/ ska ta en sats till senare idag så kommer det förhoppningsvis bli bättre. Kanske därför Leja är arg idag, hehe hon undrar vem det är som ligger på mammas plats i sängen. =)

Bäst jag sätter igång med frukost medans lillan är lugn o vilar i vagnen. det är nämligen mycket ovanligt för henne. Älskade unge! <3

/F

Inlägget skrevs: 2009-10-11 @ 10:14:19 Kommentarer (3)

Israel Kamakawiwo'Ole 'IZ' 'Somewhere Over The Rainbow' HQ

Underbara låt.

Vet att de flesta hört den, men den är bra endå! =) Leja somnade som en stock när hon hörde den haha.


Inlägget skrevs: 2009-10-10 @ 12:39:11 Kommentarer (0)

10 Oktober

Jahop. då har några dagar vandrat förbi igen. inte klokt vad fort det går! hinner inte med ett dugg!

Sisst jag skrev skulle vi till BVC och väga lillfis. hon hade ökat några gram, gick från 4014 till 4082 =) jag fick en guldstjärna och alla blev glada. Det va verkligen skönt att se att det går åt rätt håll nu ialf.
Sen i måndags fyllde mamma år så då va vi där och fikade tårta och bullar o kakor o halleluja!

I torsdags va jag och Leja där igen för ANdreas va på hockey. Vi åt massa goda varma mackor och kollade på tv. Leja åt den största delen av besöket som vanligt =)


Leja med sin mormor.


Idag är Andreas på fisketävling i stråken, hoppas han vinner! =) skulle vara kul! jag funderar på om jag och Leja ska gå till affären och köpa blöjor och hårfärg.. måste färga håret nu igen. inte gjort det på ett år nu typ.. va dessutom och klippte mig härromdagen. Gissa när jag gjorde de sisst!? för ett helt år sedan! så ja, det va verkligen på tiden nu!

Nu ska jag byta blöja på Leja, hörde ett skott från vagnen ;)

Pusspuss!
/F

Inlägget skrevs: 2009-10-10 @ 11:11:47 Kommentarer (0)