Om mig

Mitt namn är Frida, född 88 och bor i Mullsjö tillsammans med min sambo, Andreas. Tillsammans har vi fått en underbar dotter! -Leja. Leja föddes 15 Sep -09. Hon är allt vi önskat oss! Hon betyder allt för oss. Med oss bor också Hunden Hera (AMSTAFF/AMBULLDOG) Och huskatten Sessa. =) Med min blogg vill jag skriva om våran dotters utveckling och hur vardagen som föräldrar kan vara.

Senaste

Arkiv

Länkar

Kategorier

Bloglovin

Blogglista


Blogglista.se Klicka gärna på knappen för att få min blogg i topp!

Blogglista.se

Våran lilla ängel



Vårat största hjärta!

Du gör alltid din mamma och pappa så glada. Varje kväll berättar vi för dig hur mycket du betyder för oss, endå går det inte förklara med ord.

Du är så mycket mer än vad vi skulle kunna önska oss.

Du är alltid så glad! Så lekfull och full av bus!
Du är den bästa gåva vi fått - Du är Leja, våran Leja och vi älskar dig mer än du kommer förstå!



Inlägget skrevs: 2010-04-29 @ 16:44:38 Kommentarer (0)

Bella är tjock!

Väntar varje dag med spänning på nya ägg från Bella i terrariet! =D

Inlägget skrevs: 2010-04-24 @ 15:00:29 Kommentarer (0)

24 April

Idag är Andreas på premiär i Hökensås. Han har verkligen sett fram imot det jäte länge nu. De här hårda vintern har verkligen vart lång och jag har sett hur han saknat att fiska på öppet vatten. Idag får han det och dom fick ju verkligen tur med vädret! solsken och inte ett moln på himlen.

Som vanligt så sov Leja 1 h längre idag... Lördag. På helgen sover hon för det mesta till 08.00 istället för 07.00. Men idag vaknade hon vid 06.00 och låg och tjatade länge, men somnade om igen. Jag väkte henne lite över 08.00 med välling.

Undrar vad man ska göra idag? Frågade om mamma ville komma hit men dom hade annat o göra. Vi får åka till dom någon dag annars dröjer det för länge innan vi träffas igen.

Vi va i stan igår. Leja fick två par skor. två t-shirtar, strupbyxor, leggins, shorts, byxor, strumpor och en keps.  Köpte en tröja till mig själv med + ett par byxor. hihi just nu har jag jätte svårt att skriva för Leja sitter precis bredvid i sin gåstol och är arg för att hon inte får skriva på tangenterna. Men okej Leja, du ska få skriva ett inlägg på mammas blogg.

Leja talar ut:

n gfvymyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyklkgfffbbgrrrf554
rmn bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb041012☺xc xctrrttt                         cxuly    jbbfgthijmmmmk,mmmmmjmjjjjjjjjjj, 6gf6nf6666666666666666666666666


Hoppas ni kan läsa och förstår vad hon menar...

Inlägget skrevs: 2010-04-24 @ 09:33:56 Kommentarer (0)

Fredag

Om en stund ska jag till skolan, men först!! =D ska jag berätta för er att vi ska köpa ett växthus idag! Hur kul är inte det? Ska plantera massa olika kryddor, tomater och allt möjligt.

Varför?

För det känns så mysigt att vid matlagning bara gå ut och rycka av lite färska kryddor och egna små tomater till den grillade maten.

Huset finns på Ö&B men våga inte åka dit innan mig för den här gången får inte det jag vill ha vara slut!

Detta blev ett litet flummigt inlägg.... Men är glad för att jag ska få ett växthus!

Inlägget skrevs: 2010-04-23 @ 07:53:04 Kommentarer (0)

Leo ägg!

Idag den 21 April la Nova två ägg! Mycket oväntat eftersom vi inte ens väntat ägg från henne. Vi lös ägger innan o ja, dom ser befruktade ut. Nu får vi bara hoppas på att dom tar sig så fina bebisar växer fram!



Bebisarna kommer nog bli normalfärgade.



Inlägget skrevs: 2010-04-21 @ 16:39:12 Kommentarer (0)

Mitten av April

Leja har verkligen visat vad hon kan. Varje dag lär hon sig något nytt och nu det senaste har hon lärt sig att springa runt i gå stolen. Hon har en otrolig styrka i benen så hon kommer nog kunna gå till sommaren. Visst är det kul, men det blir mer spring för oss. Fast det har inte jag något imot.



Säger ni att kamphundar inte funkar med barn? haha då har ni verkligen fel! Våran kamphund är en perfekt barnvakt till Leja. Såklart lämnas dom aldrig själva, men Hera är så försiktig mot Leja. Självklart kommer Leja få lära sig att en hund är en hund, ingen leksak.



" Så här gör man me hunden om hon stressar. Lägg henne på golvet och håll kvar tills han/hon är lugn. "




Vad tror ni? Ser det ut att kunna bli framtidens kvinnliga Ceasar Millan av henne? Hihi, hoppas de.. skulle vara perfekt. Redan som bebis får hon kamphunden att ligga på sidan på golvet och slappna av. Duktig tös!

Nu ska lilla Lejon få mat.

Hejsvejs.


Inlägget skrevs: 2010-04-20 @ 13:51:04 Kommentarer (0)

13 April

Idag skulle vi igentligen till Göteborg med skolan, gå på någon utställning så fick man gå på universium om man ville. Det hade ju vart otroligt kul att gå på universeumet, massa coola reptiler att titta på! Men vi skulle åka 8 nu på morgonen och är inte hemma förrens tidigast 20.00 så det skulle bli lite sent. Jag går till skolan och pluggar matte och engelska istället. Duktiga jag!

Slutar 12 sen skulle jag vilja åka till den lilla djurparken i Jönköping, men tror inte dom släppt ut djuren där än? men finns ju en stor lekpark man kan gå med Leja och skulle man kunnat äta något, men vädret ser heler inte specielt lockande ut så vi får nog hoppa över det endå.

Vi får istället ha en dag att göra fint på bak/framsidan. Ska ner till ica och köpa en fin blomma man kan ha på bordet ute.

Men nu är det back to school!

Inlägget skrevs: 2010-04-13 @ 08:33:53 Kommentarer (0)

Älskade unge!

Leja kan stå själv med stöd. Så otroligt liten men ack så duktig och söt hon är! Vi har verkligen fått den perfekta dottern.



Idag ska vi grilla. 3:e gången i år.

Andreas har grävt upp landet på baksidan idag. ska fylla med ny jord och plantera massa fint till sommaren. Planen är rosor på ena sidan och liljor o annat smått och gott på andra. Just nu ser det inte spevielt trevligt ut efter en hård vinter. 

Intresserad av reptiler? leopardgeckos. Sidan snart klar. webbsidan: http://afgeckos.webs.com/ besök den gärna.





Inlägget skrevs: 2010-04-11 @ 16:57:56 Kommentarer (0)

11 April

Jag är en bitch! jag vet... kan du inte ta mig när jag är som sämt så är du inte värd mig när jag är som bäst...

Ska erkänna att jag inte direkt är en person som "gillar" att ha det stökigt runt om mig. Men jag gillar inte när det är för rent heller... Jag vill att man ska se att det bor barn här, varken jag eller Andreas har inte tid med att springa och putsa borden 100 ggr om dagen för att det ligger lite dam där. Har annat att tänka på. Men jag blir helt knäpp om det står framme disk eller ligger grus på golven!

Vet att jag kan vara svår att ta ibland. Vet att du försöker så gott det går. Är så glad att jag har dig Andreas. Finns annat för oss att bråka om än städning! ;) Älskar dig hjärtat! 



Inlägget skrevs: 2010-04-11 @ 11:26:41 Kommentarer (1)

Hennes

Jahop... Nu har man vart i farten igen. Shoppat lite kläder till Leja och inredning till hemmet. Allt från en och samma plats.



Det va inte allt men en del. H&M är en favorit bland affärerna vi har i sverige! Billigt och snyggt. Inte nog med att dom har snygga kläder, dom har heminredning som är mer än snyggt! jag vill ha allt dom har på Home sidan.

Men här är en del av vad jag ska beställa:


Gardinerna va svindyra 299:- Kr för en längd. Men det fanns ett par som va lite billigare 199:- för en längd, helt klart prisvärt!

Inlägget skrevs: 2010-04-10 @ 09:33:10 Kommentarer (0)

6 April

Idag ska vi åka till min mamma och hälsa på och Hera ska få träffa Charlie för första gången. Ska bli spännande! Charlie kommer nog va lite rädd för våran kamphund... Men Hera är så snäll så det kommer nog gå kanon! Solen skiner idag också och allt är bara så underbart idag, är så lycklig.. vet inte varför men det är nog för att jag har världens bästa sambo som har gett mig en sån underbar dotter som vi älskar över allt annat på jorden!
Ska se om Madde och Gabriel vill ta en film med oss ikväll med.

Nu ska jag gå duscha en snabbis sen bär det av ut till landet ;)

Hoppas ni får en underbar dag idag!

Inlägget skrevs: 2010-04-06 @ 10:52:00 Kommentarer (0)

Vårbild skapar snö

Satt här och fixade med en vårbild på mig och Leja.. Vad händer då? jo det börjar snöa... =(
Hatar snö!

Inlägget skrevs: 2010-04-05 @ 10:02:21 Kommentarer (0)

5 April

Min stackars bebis är nog på väg att få tänder.. jag har iofs trott att hon ska få tänder nu sen hon va 3 månader, men icke. Hon är ledsen och inte alls på humör. Hoppas det blir bättre tills i morgon, vi ska till min mamma och hälsa på, måste ju träffa Charlie igen.

Igår ringde jag mamma för att kolla hur det hade gått med Charlie, det va så härligt att prata med dom! Mamma skrattade, Peter skrattade och alla va så glada för sin lila bebis! "Nu är ni föräldrar på nytt, era gammlingar!" hihi

Idag ska vi vårstäda här hemma. Ska försöka göra så gott jag kan.. inte lätt med en halvtrasig rygg... förstår inte vad som är fel?! Vårdcentralen är ingen idè att gå till dom kommer endå inget göra.

Vi har startat en hemsida. Den är långt ifrån klar än. http://afgeckos.webs.com/ lättare att uppdatera allt där som har med ödlorna att göra.

Regnväder idag och jag måste få tag i en skåttkärra!! finn mig en snälla ni.

Inlägget skrevs: 2010-04-05 @ 09:21:44 Kommentarer (0)

GLAD PÅSK!

Glad påsk på er alla önskar familjen Kristiansson / Åberg! =)







Inlägget skrevs: 2010-04-03 @ 15:13:06 Kommentarer (0)

Charlie

Mamma och Peter har äntligen köpt sin "lilla" hund nu. Han kommer inte va så liten länge till. Men söt är han absolut! 9 veckor.









Han är en blandras med Samojed, Collie och Tervuren.

Inlägget skrevs: 2010-04-02 @ 18:07:36 Kommentarer (0)

2 April

Jag har inte bloggat nu på ett tag. Ni får skälla på mig.
Vad har hänt? inte mycket måste jag säga. Leja växer och växer! kryper gör hon inte än, inga tänder har hon fått heller. Men hon pratar! =) Igår morse vaknade jag av att hon pratade lika högt som vanligt, jag kikade upp och där såg jag ett lite öga ovanför spjälskyddet hihi, samtidigt ropade hon "DÖ" Jag sa till Andreas att jag tror hon försöker väcka dig för välling. Tror hon menade "hödö vakna nu, jag är hungrig!!"

För några dagar sedan va Lejas kusin här hos oss. Maja. Dom busade men Leja sov mest så Hera va nog roligare hihi.





Söta barn!!



I fredags fick vi tillökning i våran reptil hörna. 2 st nya leopardgeckos anlände. Bella: Striped Bell Albino. Hamlet: Red Stripe Jungle Poss het Tremper Albino. Skulle vara perfekt om han visade sig vara het Tremper, då skulle han förmodligen Passa med våra sunglow flickor som också är Tremper.

Bilder på dom:

Bella


Hamlet





Ni får ha en glad påsk! Hoppas ni får många fina ägg! =) Det hoppas vi hitta i terrariet om 2 veckor ca... =)



Inlägget skrevs: 2010-04-02 @ 13:57:02 Kommentarer (0)