Om mig

Mitt namn är Frida, född 88 och bor i Mullsjö tillsammans med min sambo, Andreas. Tillsammans har vi fått en underbar dotter! -Leja. Leja föddes 15 Sep -09. Hon är allt vi önskat oss! Hon betyder allt för oss. Med oss bor också Hunden Hera (AMSTAFF/AMBULLDOG) Och huskatten Sessa. =) Med min blogg vill jag skriva om våran dotters utveckling och hur vardagen som föräldrar kan vara.

Senaste

Arkiv

Länkar

Bloglovin

Blogglista

Blogglista.se Klicka gärna på knappen för att få min blogg i topp!

Blogglista.se

Denver VS Embla

Jag fick inte med mig kameran på den långa rundan, men jag tog lite kort innan vi gick på Embla och Denver när dom fick ett av sina spratt.

Här är några som inte blev allt för suddiga... inte lätt att hänga med i den farten dom har.Denver lekte nog att han var en känguru (Stavning?) Precis efter att jag tog det kortet flög han rakt upp i luften och landande på samma ställe.
"Yeäh, det där kunde du inte missat matte.. jag har talanger 8)"Christel om du läser det här så vill jag bara tala om att det går verkligen hur bra som helst! Tack så jätte mycket för att jag fick köpa Denver, han är fantastisk! Han passar oss perfekt!
TACK!!!!

Nu ska vi käka taccos! :P

Inlägget skrevs: 2011-08-31 @ 19:02:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: