Om mig

Mitt namn är Frida, född 88 och bor i Mullsjö tillsammans med min sambo, Andreas. Tillsammans har vi fått en underbar dotter! -Leja. Leja föddes 15 Sep -09. Hon är allt vi önskat oss! Hon betyder allt för oss. Med oss bor också Hunden Hera (AMSTAFF/AMBULLDOG) Och huskatten Sessa. =) Med min blogg vill jag skriva om våran dotters utveckling och hur vardagen som föräldrar kan vara.

Senaste

Arkiv

Länkar

Bloglovin

Blogglista

Blogglista.se Klicka gärna på knappen för att få min blogg i topp!

Blogglista.se

27 April

Hera löper nu och jag måste snabbt hitta en hane till henne! Lägger upp en annons på blocket idag och hoppas att någon nappar! Helst en liten ras så valparna inte blir så stora. Men han ska vara korthårig så han passar henne lite.... En Mops vore perfekt!
-Haha, skojar bara, man ser så sjukt mycket dumma annonser på blocket så det räcker med dom ;) Men jobbig är hon när hon löper. Hon lyssnar aldrig på kommandon, hon vägrar hålla kontakt, vilket inte är så konstigt. Ingen träning för henne på några dagar för då blir jag bara frustrerad och sur.

Embla är inne i en trotsålder just nu. Hon rymmer och springer iväg på egna äventyr då & då. Igår hade jag altandörren öppen och satt i soffan och drack kaffe skulle gå ut och kolla hundarna och embla va borta. Sprang in och ropade, ropade ute och så kollade jag upp mot kullen där längst upp satt hon och la en korv. Hon brukar alltid komma när jag ropar men inte denna gången. Hon sprang runt där uppe och retade grannens Amstaff och Cane Corso ett hus nedanför. Jag fick hoppa och leka för mig själv och då tyckte hon att jag såg ut att ha det roligare så då kunde hon inget annat än att komma och vara med i leken =)

Igår fick jag också PM från June. Då insåg jag att på söndag sker det verkligen! Usch... jag är så nervös så varje gång jag tänker på det blir jag nödig. Men Sara är ju där så hon får vara mitt facit ;) Men det kommer bli huuur kul som helst!Inlägget skrevs: 2011-04-27 @ 09:52:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: