Om mig

Mitt namn är Frida, född 88 och bor i Mullsjö tillsammans med min sambo, Andreas. Tillsammans har vi fått en underbar dotter! -Leja. Leja föddes 15 Sep -09. Hon är allt vi önskat oss! Hon betyder allt för oss. Med oss bor också Hunden Hera (AMSTAFF/AMBULLDOG) Och huskatten Sessa. =) Med min blogg vill jag skriva om våran dotters utveckling och hur vardagen som föräldrar kan vara.

Senaste

Arkiv

Länkar

Bloglovin

Blogglista

Blogglista.se Klicka gärna på knappen för att få min blogg i topp!

Blogglista.se

18 Nov

Hera löper och Denver är helt totalt helgalen! (inte konstigt) Men han skriker som en stucken gris och det låter som om vi misshandlar honom här hemma. Hans mun förvandlas till en skrikande fioltrumpet, den fioltrumpeten har i uppgift att skrika så högt man bara kan. Hera tillåter inte honom att komma nära men det lyssnar han inte på, då ylar han och juckar på hennes huvud lite extra, samtidigt som han piper lite till. När vi kommer ut så tittat grannarna konstigt på oss. Hade jag också gjort för det låter som om vi slår honom... Hade jag haft en granne som hade en hund som hade låtit så som han gör, hade jag knackat på och fråga vad i hela världen det är som händer här inne igentligen. Mina grannar tittar bara.. än så länge.

Vi ska kastrera både Hera och Embla. Hera ska kastreras till våren för det är synd om Denver som ska behöva bli så pass stressad. Han väcker mig och Leja hela tiden när vi ska sova med sitt skrikande. 

Jag förstår att han håller på och jag visste att det skulle bli jobbigt, men jag är helt uppstressad av detta.... Finns det någon som skulle vilja vara "extramatte" åt Denver under löpen tills Hera är kastrerad? Hade en "extramatte" men det blev visst ändringar.
Jag orkar inte. Varje gång får jag galet ont i hela magen, krampar och värker.

Och NEJ! Han är absolut INTE till salu!  

Inlägget skrevs: 2011-11-18 @ 13:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: